Ara que s’acosta la
calor, podeu gaudir d’uns gelats boníssims, naturals, sense làctics, ni sucres, ni soja,
ni colorants, ni “Es”. Per suposat sense patiment, ni el dels
animals, ni el nostre, ja que en podem menjar tant com ens doni la gana. SI!
La recepta és ben
senzilla, tant que els petits us podran ajudar i els encantarà fer-ho.
La base del gelat és
el plàtan i/o la banana. Cal que siguin madurs, de fet és aconsellable menjar
els plàtans madurs, quan ja tenen les pigues, ja que els seus sucres estan a
punt. Si ho feu quan són verds, poden ser indigestos.
1.
Pelar els plàtans.
2.
Posar en un pot i al
congelador.
3.
Mínim una hora. (jo els he
deixat dies i també ha anat bé).
4.
Treure i esperar que estiguin
en el punt que puguin ser triturats. (fem servir una batedora de braç).
5.
Llavors afegir el que vulgueu:
mango (també congelat), maduixes, gerds, cacau, coco, vainilla…
6.
Per a més dolçor hi podeu
afegir un o més dàtils prèviament estovats amb aigua tèbia mitja hora.
La
galeta, en aquest cas, és comprada, però l’estiu passat, en un gotet, vam
llepar-nos els dits.
Bon
profit!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario