No som massa d’anar a dinar a restaurants.
Sabem que com a casa no es menja enlloc. Som de plats únics però ben servits, abundants.
Per
suposat, dinar fora amb una dieta com la nostra tampoc és fàcil. Si bé, menjar
una amanida i una pasta pot resultar ben estàndard, no sempre hi ha opcions
veganes i t’has de fer un fart de demanar aquest plat sense això, això i això.
A fi de comptes, si surts a dinar pel plaer de provar coses noves, t’agrada
sortir del que fas a casa de manera habitual.
Avui
hem fet una excepció i aprofitant que érem prop de Girona ens hem acostat a un
bar restaurant que us recomano. Es diu B12. Ens han atès de manera afable i
generosa.
Hem
menjat un menú ecològic amb 4 opcions de primer i 4 de segon. 7 postres a
triar. Menú, tot ecològic per 12,50. També hi ha servei a la carta.
Tots a taula hem gaudit: truita de
patates per llepar-se els dits, amanida (que a taula mai ens falta), pasta
farcida, (al gran li perd la pasta), xampis farcits, hamburguesa casolana de mill i pastanaga,
tempe amb saltat de mill i cigrons, gelats de xocolata, brownie i pastís de
formatge.
El lloc està especialitzat en cerveses, artesanes i
ecològiques. Ens hem pres una sense alcohol fresqueta que és la millor que he
provat.
Realment no sé què m’ha fet més il·lusió, si dinar a fora
amb la família, si gaudir de menjar boníssim i de qualitat o no haver de
preguntar de què està fet cada plat i poder deixar triar als meus fills menjar
qualsevol cosa d’aquella carta perquè per una vegada, tot el que allà hi havia
era lliure de patiment animal i estava fet tenint cura dels detalls.
No hay comentarios:
Publicar un comentario