miércoles, 15 de julio de 2015

TROBALLA DE B12 A GIRONA

No som massa d’anar a dinar a restaurants. Sabem que com a casa no es menja enlloc. Som de plats únics però ben servits, abundants.
Per suposat, dinar fora amb una dieta com la nostra tampoc és fàcil. Si bé, menjar una amanida i una pasta pot resultar ben estàndard, no sempre hi ha opcions veganes i t’has de fer un fart de demanar aquest plat sense això, això i això. A fi de comptes, si surts a dinar pel plaer de provar coses noves, t’agrada sortir del que fas a casa de manera habitual.
Avui hem fet una excepció i aprofitant que érem prop de Girona ens hem acostat a un bar restaurant que us recomano. Es diu B12. Ens han atès de manera afable i generosa.
Hem menjat un menú ecològic amb 4 opcions de primer i 4 de segon. 7 postres a triar. Menú, tot ecològic per 12,50. També hi ha servei a la carta.
Tots a taula hem gaudit: truita de patates per llepar-se els dits, amanida (que a taula mai ens falta), pasta farcida, (al gran li perd la pasta), xampis farcits, hamburguesa casolana de mill i pastanaga, tempe amb saltat de mill i cigrons, gelats de xocolata, brownie i pastís de formatge.
El lloc està especialitzat en cerveses, artesanes i ecològiques. Ens hem pres una sense alcohol fresqueta que és la millor que he provat.

Realment no sé què m’ha fet més il·lusió, si dinar a fora amb la família, si gaudir de menjar boníssim i de qualitat o no haver de preguntar de què està fet cada plat i poder deixar triar als meus fills menjar qualsevol cosa d’aquella carta perquè per una vegada, tot el que allà hi havia era lliure de patiment animal i estava fet tenint cura dels detalls.


No hay comentarios:

Publicar un comentario